הידעת שגם
אתה יכול
להביע "דעה"
אחת ושתיים?!

פוסט המלצה: בשר על האש , בשר בסגנון ישראלי מול בשר בסגנון רוסי  - תנסו פעם אחת בשר עם מרינדה, ותראו  שלא תרצו להפסיק

קטגוריה

אוכל ומאכלים
מה דעתך? אחת ושתיים



טבלת הציונים

כתב: דניק בתאריך: 15/02/2017

כאחד חובב בשרים, ובעיקר בשרים על האש, ואם כבר בשר על האש אז בשר שהושרה במרינדה, משגע אותי לראות את חברי הישראלים עושים בשר, עושים תיבול בסיסי על המקום , ועוד עם תבלים על האש... וישר שמים על המנגל, זה נחמד ולא יותר. הרבה יותר טעים להשרות את הבשר לכמה שעות במרינדה, שהכי מומלץ זה להשרות ללילה שלם לפני, ואז הבשר סופג את הטעמים ומתרכך ונהיה הרבה יותר עסיסי וטעים. לא חסרים מתכונים למרינדות ורטבים שונים וכל אחד מתאים לסוג אחר של בשר, פשוט צריך למצוא את המרינדה שאתם הכי אוהבים, ולהתחיל להנות מבשר טעים ומלא טעמים, אחרי זה לא תרצו לחזור לבשר הרגיל והיבש עם המלח והפלפל.

רוצים להתחיל ממתכון פשוט? פשוט תשרו את הבשר ברוטב ברביקיו ללילה, לשים על האש ובתאבון :)

רגע! גם לי יש דעה בנושא!
בכדי להשפיע יש ללחוץ על הכפתור


פוסטים - אחת ושתיים
ביקורות והמלצות
מבקרים באתר


פוסטים - אחת ושתיים